fbpx
Our Local Story

Semahal RM 180 Ke Atas Untuk Meet and Greet Fattah Amin Di Kuching

Semahal RM 180 Ke Atas Untuk Meet and Greet Fattah Amin Di Kuching

Fattah Amin sudah tidak asing lagi dalam kalangan rakyat Malaysia setelah membintangi beberapa buah drama TV. Tidak ketinggalan dengan ‘demam fattah’, difahamkan bahawa akan diadakan sesi Meet and Greet bagi peminat Fattah Amin di Kuching pada bulan April ini.

Di sini kami compilekan reaksi netizen netizen di Kuching mengenai sesi Meet and Greet Fattah Amin ini. Difahamkan melalui poster yang viral di Facebook dan Twitter bahawa tiket untuk sesi tersebut adalah semahal RM180 dan ke atas.

fattah kah kah

Koleksi Reaksi Netizen di Facebook :

Ramai juga yang gembira, maklumlah bukan senang untuk mendapat peluang bagi bertemu Fattah Amin. Betul sik Kuching?

Ada juga yang menyindir,

Banyak juga komen komen yang menghiburkan di twitter :

 

Bagi kami, terpulang pada penilaian anda sendiri sama ada sesuai atau tidak bagi anda untuk membayar jumlah yang dinyatakan bagi bertemu dengan Fattah Amin. Sekiranya anda seorang penerima Bantuan Rakyat 1 Malaysia, ukurlah baju di badan sendiri. Gunakanlah bantuan yang disalurkan kepada perkara yang berfaedah dan lebih diperlukan.

Sekiranya anda mampu dan mempunyai disposable cash untuk disalurkan pada tujuan hiburan, mungkin tidak salah juga. Kami yakin anda boleh membuat keputusan yang bijak untuk manfaat anda sendiri.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close