fbpx
More

  RALAT: Diserbu Tanpa Amaran, Individu Di Pusat Beli Belah The Spring Kuching Diarahkan Jalani Ujian Swab Serta Merta

  Pusat beli belah tersebut kini diarahkan tutup selama 14 hari.

  RALAT: Diserbu Tanpa Amaran, Individu Di Pusat Beli Belah The Spring Kuching Diarahkan Jalani Ujian Swab Serta Merta. Individu dan juga kakitangan di pusat beli belah The Spring telah diminta untuk lakukan ujian saringan Covid-19.

  RALAT: Diserbu Tanpa Amaran, Individu Di Pusat Beli Belah The Spring Kuching Diarahkan Jalani Ujian Swab Serta Merta
  RALAT: Diserbu Tanpa Amaran, Individu Di Pusat Beli Belah The Spring Kuching Diarahkan Jalani Ujian Swab Serta Merta

  Mereka yang berada di dalam premis tersebut diarahkan menjalani ujian saringan

  Menurut sumber, mereka yang berada di dalam premis tersebut diarahkan menjalani ujian saringan. Tular di media sosial, gambar ratusan pengunjung dan kakitangan terkandas di pusat beli belah itu sejak tengah hari tadi.

  Perkara tersebut telah tular di Facebook dimana orang ramai mengatakan pusat membeli belah tersebut tutup dan kesemua kakitangannya pula diarahkan untuk jalani ujian saringan Covid-19.

  Pihak perubatan yang mengendalikan ujian saringan Covid-19 juga boleh dilihat

  Pihak perubatan yang mengendalikan ujian saringan Covid-19 juga boleh dilihat di The Spring bersama pihak berkuasa.

  Bagi yang berhasrat ingin ke pusat membeli belah tersebut, tangguh dahulu hasrat anda. Apa yang penting adalah anda jaga diri anda dan hanya keluar jika benar-benar perlu.

  Pusat membeli belah The Spring telah mengumumkan penutupannya selama 14 hari bermula 27 Mei 2021

  Menurut The Spring Shopping Mall, mereka memandang perkara ini dengan serius terutama sekali mengenai kesihatan, keselamatan dan kesejahteraan pelanggannya. Oleh itu, pusat beli belah berkenaan komited terhadap peranan mereka dalam komuniti ini untuk melakukan apa yang betul.

  Hari ini, tHe Spring bersama Kementerian Kesihatan Malaysia telah melakukan ujian swab besar-besaran untuk semua pekerja dan peruncit mereka.

  The Spring Shopping mall juga turut memohon maaf maaf kepada kepada pelanggan mereka yang telah diarahkan untuk mengambil ujian saringan Covid-19 juga.

  Berikut merupakan sebab mengapa The Spring Shopping Mall akan memulakan penutupan pusat beli-belah tersebut buat sementara iaitu bermula hari ini 27 Mei 2021 hingga 9 Jun 2021.

  Mari kita bersama-sama berjuang menentang Covid-19, perjuangan ini belum lagi berakhir. Sama-sama kita mainkan peranan masing-masing untuk saling melindungi satu sama lain.

  Lagi di sini:

  Artikel Berkaitan